6°C

Cenjena mnenja naših strank


"Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni in nimam pripomb. Ker pravijo, da je reklama od ust do ust najbolj učinkovita, vas bom priporočila tudi ostalim, ki bodo imeli namen montirati klimo. Želim vam veliko poslovnih uspehov v prihodnosti."

gospa Snežana, Ljubljana (oktober 2015)

______________________

"Z vašo pomočjo smo izbrali klima napravo MITSUBISHI MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VEHZ. Odločitev, da smo izbrali Klimatehnik, je bila pravilna .Ste zaupanja vredno podjetje, ki delo opravlja strokovno, poslovni odnos je pošten, profesionalen in hiter ter najvažnejše - ste  cenovno konkurenčni."

gospa Marija, Ljubljana (februar 2015)

_______________________

"Naša izkušnja za vami je bila zelo pozitina, hvala! Izpostavim lahko ugodno ponudbo, hitro in kakovostno izvedbo, zato sodelovanje zelo priporočam!"

gospod Bohinc, vgrajena visokotemperaturna Daikin toplotna črpalka (februar 2015)

________________________


"Moja izkušnja z vašim podjetjem je bila zelo pozitivna.  Predvsem je bilo pomembno, da so dogovori in termini vedno  držali, storitev pri nas pa je potekala v smislu, naredimo vse kar je potrebno, da bo sistem deloval v redu. Želel bi si še več takšnih ponudnikov na trgu.

Računam, da se še vidimo."

CONTRADE d.o.o., servisiranje Daikin toplotne črpalke (december 2014)

_________________________

 

"Poslovno vzorna komunikacija glede izbora, delovanja in cene naprave, termin in obseg del montaže kot dogovorjeno, upoštevanje naročnika na mestu montaže in sprotno reševanje manjših težav, sploh pa brez skritih stroškov, zato smo nadpovprečno zadovoljni z vami!"

HIŠA GRAFIKE d.o.o., vgrajena Daikin Ururu-Sarara klimatska naprava (november 2014)

__________________________


"S Klimatehnikom sem bila izjemno zadovoljna in vaše storitve lahko priporočim komurkoli, ki se odloča za nakup in montažo klimatske naprave. Všeč mi je bil najprej prijazen prostop in odzivnost ter strokovnost, že pri svetovanju za katero in kakšno napravo naj se odločim. Izjemno pozitivno presenečenje pa je bila montaža. Mojstri Klimatehnika so najprej prišli točno takrat, ko smo se dogovorili in so strokovno namestili klimatsko napravo, v nekaj urah in še prej, kot so mi zagotovili, da bo gotovo. Ne samo to, pazili so na to, da se je postavitev nove naprave v celoti skladala z napravo, ki sem jo imela poprej in zato niti beliti ni bilo treba. In bi bila lahko še bolj zadovoljna? Ja lahko, ker so počistili za seboj! Zato lahko nakup in montažo klimatske naprave ori Klimatehniku z veseljem priporočam! Naslednjič, ko bo zopet čas za menjavo naprave, bo moja edina izbira Klimatehnik!"

gospa Tamara, KMAG d.o.o. (september 2014)

_______________________

 


"Zadovoljen sem, da sem izbral vaše podjetje. Toplotna črpalka deluje dobro. Manjše težave pri programiranju tempererature sanitarne vode sem po telefonu rešil z vašim sodelavcem. Na osnovi vašega dela pri nas menim, da ste delo opravili strokovno, za dogovorjeno ceno in v roku za izvedbo del.

Posebej me je veselilo dobro in strokovno sodelovanje monterjev, ki so priklop in preizkus delovanja toplotne črpalke opravili v dogovorjenem času. Priporočil vas bom prijatelju."

gospod Osterman, Šmarje-Sap, vgrajena 11 kW Fujitsu Waterstage TČ (april 2012)

___________________________


"Z črpalko Fujitsu Waterstage sem zelo zadovoljen, dela brez problemov, je zelo tiha in ima dober meni ter veliko nastavitev, moram tudi povedati, da sem zelo zadovoljen z servisom Klimatehnik. Prišli so na ogled objekta, mi priporočili kaj je najboljše za naš objekt, cenovno so ugodni, montaža pa je bila lepo izvedena."

gospod Vucej, Šentilj, vgrajena 11 kW Fujitsu Waterstage TČ (okt. 2011)

___________________________

 

"Podjetje Klimatehnik je z svojo strokovnostjo opravičilo moje zaupanje in s tem dokazalo, da niso konkurenčni samo cenovno. Z veseljem bi jih priporočil tudi svojim prijateljem."

gospod Likeb, Dragomer, vgrajena 14 kW Toshiba Estia TČ (dec. 2011)

___________________________

 

"Z vašim delovanjem sem bil generalno zadovoljen. Predvsem me je pozitivno presenetilo vaše hitro odgovarjanje na povpraševanje in razna vprašanja, vaša fleksibilnost do stranke in zelo konkurenčna cena in ugodnosti. Zelo zadovoljen sem bil, da ste se držali vseh časovnih rokov ki ste jih napovedali. Prav tako sem bil zadovoljen z izvedbo dela.

Naprava do danes deluje uredu in odgovarja pričakovanemu, kot ste navedli v vašem priporočilu glede izvbire naprave. Kot sem že omenil, sem bil z vami zadovoljen v vseh pogledih in upam da lahko računam na vas enako tudi pri vzdrževanju in servisiranju naprave. Moja skromna pripomba: ˝ostanite takšni, ker ste zelo uredu.˝

gospod Žerjal, Kozina, vgrajena 8kW Daikin Altherma TČ (nov. 2011)

___________________________

 

"Z črpalko Fujitsu Waterstage sem zelo zadovoljen, dela brez problemov, je zelo tiha in ima dober meni ter veliko nastavitev, moram tudi povedati, da sem zelo zadovoljen z servisom Klimatehnik. Prišli so na ogled objekta, mi priporočili kaj je najboljše za naš objekt, cenovno so ugodni, montaža pa je bila lepo izvedena."

gospod Vucej, Šentilj, vgrajena 11kW Fujitsu Waterstage TČ (okt. 2011)

___________________________

 

"Z vašo storitvijo sem v vseh pogledih zadovoljen. Že pred nakupom ste se potrudili z uporabnimi nasveti, tako da sem lahko izbral primerno napravo. S samo montažo sem tudi zadovoljen, ekipa je bila natančna, napravi sta montirani točno tako, kot sem si želel.

gospod Kosec, Ljubljana, zmontirana Mitsubishi GE-VAH klimatska naprava (sept. 2011)

___________________________