6°C

Toshiba Estia toplotna črpalka

estia

Toshiba že več let ponuja tehnologijo na najvišjem nivoju. Najbolj poznana je zagotovo inverterska tehnologija, katera močno optimizira delovanje in porabo toplotne črpalke in klimatske naprave.

Estia toplotna črpalka je zelo fleksibilna, saj so možne razne kombinacije z že obstoječim sistemom ogrevanja, poleti pa je možno tudi hlajenje. Primerna je predvsem za nizkotemperaturne radiatorje in talno ogrevanje stanovanja, brezkompromisna in dolgoletna kakovost pa je zagotovo dober temelj za Vaše brezskrbno bivanje.

 

Toplotna črpalka estia ogrevanje

Ključne prednosti toplotne črpalke Toshiba Estia:

- Varčno delovanje (zelo visok koeficient COP)

- 2 conska regulacija temperature omogoča nadzor dveh različnih temperaturnih območij

- Funkcija hlajenja (po montaži konvektorjev), kljub ogravanju sanitarne vode

- Tiho in zvezno delovanje zunanje enote

- Zaščita pred zmrzaljo (ekonomična rešitev omogoča, da toplotna črpalka ne prekinja procesa ogrevanja zaradi odtaljevanja zunanje enote)

- Antibakterijska zaščita

- Ogrevanje od -20 do 25 stopinj Celzija

- Hlajenje od 10 do 43 stopinj Celzija

- Subvencija Eko sklada v višini 1.000 evrov

 

Celotna toplotna črpalka Toshiba Estia je zasnovana kot split sistem, torej iz zunanje enote (kompresor) in notranje (Hydro) enote, na katero se potem priklopijo vsi porabniki toplote. Razdalja med obema enotama je lahko do 30 metrov. Notranja Hydro enota lahko vodo segreje do 55 stopinj Celzija, za ogrevanje sanitarne vode pa skrbi še hranilnik sanitarne vode, kateri ima vgrajen dodaten električni grelec za slučajno dogrevanje vode.

toplotna črpalka

 

Krmiljenje celotnega delovanja toplotne črpalke se lahko s pomočjo dodatnega daljinskega upravljalnika izvaja iz katerega koli prostora.

Izkoristite akcije in subvencije za vgradnjo toplotne črpalke in močno znižajte vaše stroške ogrevanja!